(s)pero

Idag avslöjade P1-programet Kaliber att SAP drar in miljoner på ett lotteri från företaget Spero, som partiet äger till 50 % och därmed får hälften av lotteriets överskott. Problemet är att Spero marknadsförs som ett "folklotteri" och det är lätt att tro att överskottet går till välgörande ändamål, men det kan man väl knappast kalla SAP och SSU?
Sossarnas partikassör Tommy Ohlström försvarar sig med frasen "Vi vill lägga ner en hel del krut på att marknadsföra begreppet Spero, därför att om vi lyckas kanske det idag är socialdemokraterna, SSU, IOGT-NTO. Imorgon hoppas vi att det kan vara många fler".
Aha, det är därför de döljer partiets vinstintressen i Spero! Idag går pengarna till sossarna, men i framtiden kanske, förhoppningsvis, det går till välgörenhet...
Samtidigt drar (s) in miljoner varje år på avgifter som byggföretag betalar till facket byggnads, myndigheter - vars chefer tillsatts av Partiet - deltar i propaganda ("opinionsbildning") för staten (LO/SAP) och dess monopolistiska politik, föreningar som sponsrar Partiet får gräddfiler rakt in i maktens centrum osv. Listan kan göras lång på den korrupta maktpolitik som förs av Det Stora Folkrörelsepartiet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback